De Verso 2014

De Verso 2014

De huidige Verso, die in 2013 op de markt kwam, werd exclusief ontwikkeld voor de Europese markt. De verbeterde Verso 2014 krijgt een meer uitgebreid motorgamma met een nieuwe 1.6 D-4D-turbodieselmotor.

- Introductie van nieuwe 1.6 D-4D turbodiesel

- Verso MJ 2014 voegt nieuwe koetswerkkleur, nieuwe lichtmetalen velgen, nieuwe interieurbekleding en opgewaardeerde Toyota Touch® 2-multimediasystemen toe

De huidige Verso, die in 2013 op de markt kwam, werd exclusief ontwikkeld voor de Europese markt.

De Verso, Toyota's eerste totaalproject dat van bij het begin een beroep deed op in Europa gevestigde afdelingen (productplanning, design, R&D, aankoop), werd volledig ontworpen, ontwikkeld en gebouwd onder leiding van Toyota Motor Europe.

De huidige Verso werd ontworpen door Toyota's Europese designcentrum in Frankrijk, ED2, en bevat 470 gewijzigde onderdelen (60 % zichtbaar, 40 % met betrekking tot het weggedrag en NVH). Hij vertegenwoordigde een complete tussentijdse upgrade voor Toyota in Europa.

De stijlvolle, comfortabele en flexibele Verso, die werd ontwikkeld op maat van de uiteenlopende wensen van de huidige monovolumeklanten, biedt heel wat waar voor zijn geld. Ondanks zijn compacte buitenafmetingen kan hij schermen met een uitzonderlijk plaatsaanbod, een van de grootste ruimtes tussen de zetelrijen in zijn klasse en de uitzonderlijke functionaliteit van Toyota's 'Easy Flat'-zetelsysteem.

Sinds de oorspronkelijke Verso in 2002 werd gelanceerd, vonden al meer dan 700.000 exemplaren een eigenaar. Van de huidige Verso, die exclusief door Toyota Motor Manufacturing Turkey wordt gebouwd, werden sinds de lancering in 2013 al 37.000 exemplaren verkocht, waardoor Toyota's aandeel op de monovolumemarkt is gestegen tot 4,8 %.

Nieuwe 1.6 D-4D, nieuwe uitrusting

De verbeterde Verso 2014 kreeg een uitgebreid motorgamma met een nieuwe 1.6 D-4D-turbodieselmotor. Hij is voortaan ook leverbaar in een nieuwe bronstint voor het koetswerk en met nieuwe 16" en 17" lichtmetalen velgen. Het interieur werd opgefrist met een nieuwe bekleding en nieuwe afwerking. Ook het gamma Toyota Touch® 2 multimediasystemen werd ingrijpend herwerkt.

Hieronder kunt u het volledige presentatiedossier van de Verso 2014 downloaden alsook de prijslijst, technische specificaties en uitrustingsniveaus. 

Contacteer ons
Over Toyota Business Plus

Toyota Business Plus
Toyota Belgium
Leuvensesteenweg 369
1932 Zaventem