Nieuwe speciale en beperkte reeks Yaris Design

Nieuwe speciale en beperkte reeks Yaris Design

Op 1 december 2013 lanceert Toyota de Yaris Design, een nieuwe speciale en beperkte reeks.

De Yaris Design positioneert zich als een karaktervolle en verfijnde wagen met een onweerstaanbare look. Als aanvulling op de bestaande Yaris Life, die zich vooral toespitst op de beste prijs/uitrusting verhouding, richt de Yaris Design zich op een minder prijsgevoelig publiek dat veel belang hecht aan uitrusting en uitstraling.  

Deze speciale reeks is beschikbaar in twee koetswerkkleuren : wit “niet metaal” of een donkergrijze metaalkleur.

Wat het koetswerk betreft, zijn de verschillen met de klassieke Yaris subtiel : LED achterlichten, 'machine faced' 16' lichtmetalen velgen', 'black panel' afwerking voor de zijruiten en enkele chroomaccenten.   

Het interieur werd wat steviger onder handen genomen met witte afwerkingselementen (dashboard, armsteun deuren, centrale console,…) en een elegante zetelbekleding ‘Altin’ met ‘oker’ stiksels (stuurwiel, versnellingspookknop,…).

De Yaris Design is enkel beschikbaar met de handgeschakelde versie van de 1.33 VVTi benzinemotor. De verkoopprijs voor België bedraagt € 18.980 BTW inbegrepen.

Via de link onderaan kunt u de brochure van deze speciale reeks downloaden waarin de volledige uitrusting van dit model vermeldt staat. 

Over Toyota Business Plus

Toyota Business Plus
Toyota Belgium
Leuvensesteenweg 369
1932 Zaventem