Nieuwe Toyota Auris & Avensis

Nieuwe Toyota Auris & Avensis

Op maat gemaakt voor u!

Ontdek nu de gloednieuwe Toyota Auris en Avensis. Beide zijn vanaf nu verkrijgbaar in Businessversie, op maat gemaakt voor u! We zetten hieronder alle info en nieuwigheden even op een rijtje.

Design – een nieuw, eleganter en dynamischer koetswerkdesign met LED-lichten.

Waarneembare kwaliteit en comfort - een volledig nieuw, eleganter en meer geraffineerd interieurdesign met de nadruk op een onovertroffen gevoelskwaliteit, comfort, bekleding, afwerking, kleurencombinaties en NVH-waarden.

Veiligheid - een volledige upgrade van de veiligheidssystemen. Toyota legde zich voornamelijk toe op actieve veiligheidstechnologie en introduceert het nieuwe Toyota Safety Sense-systeem, dat standaard wordt voorzien op het hele Businessgamma Avensis en als optie op het hele Businessgamma Auris.

Rijplezier en gebruikskosten – een verbeterde hybride motor, twee nieuwe dieselmotoren, een lagere CO2-uitstoot voor het hele gamma, grotere onderhoudsintervallen en lagere onderhoudskosten, alsook aanpassingen aan het chassis en het stuursysteem voor een beter rijcomfort en rijgedrag.

Uitrusting – Het volledige BusinessPlus-gamma werd uitgerust met alles wat u nodig heeft.

Ontdek het volledige BusinessPlus gamma hier:

+ Auris BusinessPlus : http://nl.toyota.be/bedrijfswagens/gamma/auris/index.json

+ Auris TS BusinessPlus : http://nl.toyota.be/bedrijfswagens/gamma/auris-touring-sports/index.json

+ Avensis TS BusinessPlus : http://nl.toyota.be/bedrijfswagens/gamma/avensis/index.json

Alles maakt de Auris en de Avensis dan ook tot een economisch verantwoorde keuze; van de zuinige, milieuvriendelijke motoren tot de uitgebreide standaarduitrusting en de lage onderhouds- en verzekeringskosten. Met zijn legendarische betrouwbaarheid laten deze wagens u noch u noch uw zaak in de steek. 

Voor een testrit of meer informatie kunt u steeds langsgaan bij uw plaastelijke verdeler of een mailtje sturen naar fleet@toyota.be.

Over Toyota Business Plus

Toyota Business Plus
Toyota Belgium
Leuvensesteenweg 369
1932 Zaventem